Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξάνθη: Αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου η εκδίκαση του πιστοποιητικού – για τις 24 το θέμα της πολυϊδιοκτησίας

Ξάνθη: Αναβολή για τις 21 Φεβρουαρίου η εκδίκαση του πιστοποιητικού – για τις 24 το θέμα της πολυϊδιοκτησίας

0

H Ξάνθη ζήτησε και πήρε αναβολή σήμερα το πρωί από το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague και για τις δύο υποθέσεις για τις οποίες δικάζεται.

Έτσι, μετά από περίπου τρεις ώρες συνεδρίασης όπου παρέστησαν δικηγόροι των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Ολυμπιακού και Πανιωνίου, το Πειθαρχικό δέχθηκε την  αναβολή της υπόθεσης του πιστοποιητικού της Ξάνθης για τις 12.00 το μεσημέρι, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ενώ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ για τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες της νέας σεζόν

Καθορίστηκαν και τα ηλικιακά όρια των ποδοσφαιριστών και οι ημερομηνίες μεταγραφών Από την…