Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Χέρι Βοηθείας» στους άπορους συμπολίτες μας με 200 καρότσια τροφίμων

«Χέρι Βοηθείας» στους άπορους συμπολίτες μας με 200 καρότσια τροφίμων

0

Από την Alpha Bank, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με παράδοση της προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης

Το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», το οποίο η Alpha Bank ξεκίνησε ήδη από το 2012, με σκοπό τη δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας, πραγματοποιήθηκε σχετική δράση στην πόλη της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής του καταστήματος Alpha τράπεζας Ξάνθης κος Βάιος Δανογλίδης, με τη συμπαράσταση των υπάλληλων του καταστήματος κου Αριστείδη Φελεκίδη και κας Τατιάνας  Κατσάνη, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Ξάνθης και παρέδωσαν διακόσια 200 καρότσια με τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν σε ενδεείς συμπολίτες μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τον Διευθυντή της Alpha Bank, υποδέχθηκαν εκ μέρος του απουσιάζοντος εις το Άγιον Όρος Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, που εξέφρασε τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Συρόπουλος, ο οποίος επικεφαλής συνεργατών ιερέων μερίμνησε για την παραλαβή της βοήθειας.

Η Ιερά Μητρόπολη, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους δωρητές και εύχεται η πρωτοβουλία τους να βρει μιμητές τόσο τοπικώς όσο και πανελληνίως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …