Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέο ξεκίνημα για την Ξάνθη στο νέο πρωτάθλημα

Νέο ξεκίνημα για την Ξάνθη στο νέο πρωτάθλημα

0

Έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή Κίκο Ραμίρεθ

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Το απόγευμα έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ. Η παρουσίαση ενώπιον των δημοσιογράφων πολλών Μέσων Ενημέρωσης Ξάνθης και Περιφέρειας έγινε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet.

Στη σύντομη εκδήλωση, τον λόγο πήρε ο Άρης Πιαλόγλου ο οποίος καλωσόρισε τον νέο προπονητή στην Ξάνθη εκ μέρους της διοίκησης, ευχόμενος υπό την καθοδήγησή του η ομάδα να βρεθεί τη νέα περίοδο εκεί που πρέπει.

Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι Ξάνθη είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που στα 31 χρόνια βρίσκεται συνέχεια στην Α΄ Εθνική, χωρίς να υποβιβαστεί ποτέ. Κι αυτό οφείλεται στις σωστές ενέργειες και δράσεις της διοίκησης.

Για τη νέα περίοδο, τόνισε ο κ. Πιαλόγλου, απαιτείται η συμπαράσταση από τους φιλάθλους για να γίνει ακόμη πιο δυνατή η ΠΑΕ. Από δω και πέρα, τόνισε χαρακτηριστικά, χρειάζονται πράξεις κι όχι λόγια.

Αφού παρουσίασε τον νέο προπονητή Κίκο Ραμίρεθ, ευχήθηκε για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής

Χαμογελαστός και ευπροσήγορος ο νέος προπονητής χαιρέτησε με ένα «Γειά σας»  στα ελληνικά και με μια σύντομη δήλωσή του που χαρακτήρισε ως σημαντική ημέρα την σημερινή και την ευκαιρία που του έδωσε η Ξάνθη να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική ομάδα, δεσμευόμενος ότι θα κάνει τα πάντα για να πάει η ομάδα μπροστά, καλύτερα από άλλες χρονιές.

Τέλος, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για τη θερμή υποδοχή που έγινε στον ίδιο και την οικογένειά του. Ακολούθως ο προπονητής απάντησε στις διάφορες ερωτήσεις που του έγιναν.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου προπονητή Κίκο Ραμίρεθ ήταν παρόντα τα μέλη της διοίκησης: Επιτρόπου, Μπερμπέρογλου, το στέλεχος Γ. Παπαδημητρίου, φίλαθλοι και προπονητές τμημάτων.

Την συζήτηση συντόνιζε ο Μπάμπης Κυρλίδης.

Α. Διαφωνίδης

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Legends 2004: Φιλικό με τους UEFA All Stars για τους εορτασμούς των 20 χρόνων του έπους του Euro!

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από το μεγαλύτερο θαύμα που έχει υ…