Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη παίρνει δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον 19χρονο Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη

Η Ξάνθη παίρνει δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον 19χρονο Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη

0

Ενδέχεται να επιστρέψει ως δανεικός και ο Μελιόπουλος

Τα πάρε δώσε της Ξάνθης με μεταγραφές και δανεισμούς παικτών συνεχίζονται. Λίγες μόλις μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον Δικέφαλο της απόκτησης των Ζίφκοβιτς και Μελιόπουλου από την Ξάνθη, ήρθε εχθές η ανακοίνωση του δανεισμού του 19χρονου παίκτη της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη, ενώ παράλληλα υπάρχει φημολογία ότι ο Δημήτρης Μελιόπουλος ενδέχεται να επιστρέψει στην τοπική ομάδα, με τη μορφή του δανεισμού.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε για τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, έναν 19χρονο επιθετικό της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, ψηλό, άνετο με τη μπάλα και με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Υπήρξε διεθνής με την Κ17 και πρώτος σκόρερ δύο χρονιές με τους μικρούς του ΠΑΟΚ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα με την Κ19 των «ασπρόμαυρων» και είχε συνολικά 27 γκολ σε 42 συμμετοχές.

Προπονήσεις με την πρώτη ομάδα άρχισε προ διετίας παίζοντας και σε ένα φιλικό τότε κόντρα στον Βόλο. Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2022 και φυσικά δόθηκε στην Ξάνθη με τη μορφή του δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθη: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη. Ο 19χρονος επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ (γεν. 12/4/2000), ήταν βασικό στέλεχος με τις Εθνικές Κ-16, Κ-17, Κ-18 και Κ-19, πρώτος σκόρερ με 15 γκολ της πρωταθλήτριας Κ-15 τη σεζόν 2014-15, συμμετείχε ενεργά στο πρωτάθλημα της Κ-17 τη σεζόν 2015-16 με 11 γκολ.

Ενώ για τις επόμενες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην Κ-19 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Super League της σεζόν 2017-18 και 2018-19, με 27 γκολ σε 42 συμμετοχές με την ομάδα Νέων».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …