Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανόπουλος: Δεν υπογράφει η Ξάνθη τις προτάσεις Βασιλειάδη

Πανόπουλος: Δεν υπογράφει η Ξάνθη τις προτάσεις Βασιλειάδη

0

Δεν συναινούν Ολυμπιακός, ΑΕΛ – Υπέγραψαν όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ

 

Σε δηλώσεις του σε Αθλητικό Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, έκανε δηλώσεις για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκανε τις δικές του προτάσεις για την κάθαρση του πρωταθλήματος, ενώ ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με τις προτάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

Είπε συγκεκριμένα ο Χρ. Πανόπουλος για τη διακοπή του Πρωταθλήματος: «Προτιμώ να μην έχει πρωτάθλημα για να έχω ηρεμία. Θέλω να φύγω αλλά μένω αναγκαστικά γιατί πρέπει να είμαι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας μέχρι να φύγω. Έχω κουραστεί διαχρονικά γιατί είμαι 27 28 χρόνια  στην Ξάνθη αλλά και με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είμαι κατά της διακοπής του πρωταθλήματος. Υπάρχει σοβαρή ασθένεια αλλά το χάπι υπάρχει. Μέσα σε μια μέρα μπορείς να φτιάξεις το ποδόσφαιρο εάν υπάρχει θέληση και βούληση. Φέτος υπήρξε μια βελτίωση και είχαμε ανταγωνισμό. Η πολιτεία πρέπει να δώσει το χάπι. Θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θα έκανα καμία διακοπή. Θα καλούσα στο γραφείο μου τους ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, που είναι οι κύριοι παίκτες, και θα τους επέβαλλα λογικούς και αποδεκτούς από οχτώ εκατομμύρια πολίτες νόμους. Εάν τους δεχόταν καλώς διαφορετικά αντίο».

Για τις προτάσεις Βασιλειάδη: «Όλα αυτά είναι ασπιρίνες. Δεν το υπογράφει η Ξάνθη. Δηλαδή εάν δεν υπάρχουν αστυνομικοί θα λυθεί το θέμα στο ποδόσφαιρο; Έχει βουίξει η Ελλάδα ότι πάνε να αλλάξουν τους κανόνες. Έχω την εντύπωση θα γίνει γαργάρα και αυτό για να διευκολυνθούν κάποιοι. Δηλαδή εγώ ο Πανόπουλος και ο κάθε Πανόπουλος είναι μ….ς; Εμένα οι Έλληνες θα με τιμωρούν και εκείνους που δεν έχουν τις προϋποθέσεις να τους δίνουν άδεια; Μετά θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα πλακώσουν όλα τα λαμόγια για να οικονομούν και να έχουμε ένα ωραίο θέαμα. Πάμε χρόνια πίσω έτσι. Τιμωρούν τον οποιονδήποτε συνεπή; Δεν έχει σημασία ποιος είναι. Υπάρχουν νόμοι. Η πας σε αυτά που έχει αποφασίσει για να φτιάξεις το ποδόσφαιρο ή κάνεις κωλοτούμπες».

Εκτός από την ΠΑΕ Ξάνθη που απέστειλε επιστολή, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει για ποιους λόγους δεν συναινεί, και ο Ολυμπιακός, γνωστοποίησε με επιστολή του στη Super League, πως δεν συναινεί στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, κάνοντας επίθεση σε Στράτο και Γκαγκάτση. Η ΑΕΛ αντέδρασε στο κομμάτι που αφορούσε στον υποβιβασμό.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η στάση που κράτησε ο Παναθηναϊκός στο έγγραφο του Γιώργου Βασιλειάδη. Όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ – πλην Ολυμπιακού και ΑΕΛ – ήταν σύμφωνες και το υπέγραψαν.

Τι αναφέρει επιγραμματικά η επιστολή της ΠΑΕ Ξάνθης:

– ότι οι προτάσεις του Υφυπουργού δεν επιλύουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

– ότι είναι αντίθεση στο κομμάτι που αφορά στον υποβιβασμό για “φαινόμενα βίας”

– ζητά πιο αυστηρές ποινές στο θέμα της αφαίρεσης βαθμών

– επισημαίνει ότι από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά αλλάζουν οι αποφάσεις και οι κανονισμοί αναφορικά με την αδειοδότηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…