Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ξάνθη και επικεντρώνεται στο Λεβαδειακό

Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ξάνθη και επικεντρώνεται στο Λεβαδειακό

0

Διαθέσιμοι την Κυριακοί οι Μπαξεβανίδης, Κίκε και Μεχία

Την προσοχή της στον Λεβαδειακό εστιάζει η Xanthi FC που το πρωινό της Τρίτης επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να ακολουθούν πρόγραμμα προσαρμογής, ενώ οι υπόλοιποι που γυμνάστηκαν και της Δευτέρα, ακολούθησαν το πρόγραμμα της τακτικής.

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο Xanthi FC Arena (17:15) με τον Λεβαδειακό ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χόρχε Κασάδο που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής. Στα θετικά συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Δήμου Μπαξεβανίδη, Κίκε Μπόουλα και Αλφρέδο Μεχία που εξέτισαν τις ποινές των τιμωριών τους, αλλά κι αυτές των Πέτρου Ορφανίδη και Αρμίντο Μπρίτο που συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Τα εισιτήρια για το Κυριακάτικο ματς

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 28/01/2018 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:

-τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 10 €

-παιδικό εισιτήριο  5 €

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής:

-Από Τρίτη 23/01 έως  και Παρασκευή 26/01, από τις 10.00 έως 17.00

-Κυριακή 28/01, από τις 11.00 έως 15.00

-Aπό τις 15.30 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Ζίβκοβιτς: «Να προσπαθήσουμε για την 5η θέση»

Την έξοδο στην Ευρώπη έθεσε ο Ζίβκοβιτς ως στόχο της Ξάνθης σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.  «Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη κατοχή, θέλω να τους συγχαρώ τους εύχομαι καλή συνέχεια. Η αποβολή ήταν κομβική, ο Ολυμπιακος ξέρει να εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις και πήρε τη νίκη. Η δουλειά μου είναι να κρατάω ανέπαφη την εστία μου, δίνω πάντα το 100% και αυτό έκανα και σήμερα. Τώρα κοιτάζουμε τον Λεβαδειακό.  Έχουμε τρία ματς με ομάδες κοντά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά για να προσπαθήσουμε για την πέμπτη θέση», είπε ο έμπειρος πορτιέρο στη NOVA, μετά το σημερινό ματς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …