
Πρώτη συνάντηση γνωριμίας στις 15 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο της ΦΕΞ
Ένας νέος κύκλος μαθημάτων για αρχάριους παίκτες μπριτζ ξεκινά στη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ), δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αναζητούν ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό χόμπι να γνωρίσουν ένα από τα πιο δημοφιλή πνευματικά παιχνίδια στον κόσμο.
Το μπριτζ, που παίζεται με τράπουλα αλλά δεν έχει σχέση με τα συνηθισμένα χαρτοπαίγνια, αναγνωρίζεται διεθνώς ως άθλημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Συνδυάζει τη στρατηγική, τη συνεργασία και την ψυχαγωγία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Το μπριτζ παίζεται από τέσσερις παίκτες χωρισμένους σε δυο ανταγωνιστικά ζευγάρια. Οι παίκτες τοποθετούνται γύρω από το τραπέζι, με κάθε ζευγάρι συνεργαζόμενων παικτών να κάθετε αντικριστά.
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 18:00, στον Πολυχώρο της ΦΕΞ, στην οδό Πλάτωνος 27.
Για πληροφορίες και εγγραφές: 6974650736