Θρήνος στο Τύμπανο!

0
troxaio timbano

Έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο δυο νέοι άνθρωποι σε τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της πόλης από Καβάλα – Το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και ανετράπη

Διερευνώνται από την Τροχαία οι λόγοι – Τραγική μοίρα για δεύτερη φορά για την οικογένεια του 22χρονου

Θρήνος χθες και σήμερα στο Τύμπανο Ξάνθης για τον ξαφνικό χαμό δύο νέων δικών του ανθρώπων του 22χρονου Γιάννη Σαρίδη και του 42χρονου Γιώργου Χαραλαμπίδη που έχασαν τη ζωή τους στις 2 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στην άσφαλτο μετά από τροχαίο ατύχημα λίγο πριν φτάσουν στο χωριό τους επιστρέφοντας από Ξάνθη.

Το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και ανετράπη

Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος με συνοδηγό τον 22χρονο ξέφυγε από την πορεία του στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας ακριβώς στο τρίγωνο της εισόδου της πόλης. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε κάνοντας πολλές περιστροφές και μάλιστα συγκρούστηκε με το εικαστικό δημιούργημα που είναι τοποθετημένο εκεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ε» ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα όπως και ο οδηγός. Οι δυο άνδρες ήταν φίλοι και συνάδελφοι αφού δούλευαν και οι δυο στην εταιρεία Riverland και διέμεναν στο Τύμπανο.

Τραγική μοίρα για την οικογένεια Σαρίδη

Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά και μάλιστα με τον πιο τραγικό τρόπο την οικογένεια Σαρίδη. Η πρώτη φορά ήταν πριν 3 – 4 χρόνια όταν η 16χρονη τότε αδελφή του Γιάννη Σαρίδη που οδηγούσε αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κάγκελα κοντά στο Ιατρείο των Τοξοτών και τραυματίστηκε σοβαρά μένοντα από τότε σε αναπηρικό καροτσάκι. Μάλιστα η μητέρα και η αδελφή του Γιάννη βρίσκονταν εδώ και 7 – 8 μήνες στην Γερμανία προκειμένου να κάνει θεραπεία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Στην Γερμανία διαμένει μόνιμα ο πατέρας τους ενώ οι τρεις τους στο Τύμπανο. Ο 42χρνος Γιώργος Χαραλαμπίδης είναι πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού που μαζί με τη μητέρα διαμένουν στην Αθήνα καθότι είναι διαζευγμένοι. Να σημειώσουμε ότι οι δυο φίλοι εθεάθησαν από νωρίς σε μια ταβέρνα στου Τοξότες και μετά μετέβηκαν στην Ξάνθη.

Θρηνεί το Τύμπανο τον χαμό δυο νέων δικών του ανθρώπων

Η κηδεία τους και των δύο γίνεται σήμερα στις 11 το πρωί του Γιώργου Χαραλαμπίδη και στις 5 τα απόγευμα του Γιάννη προκειμένου να προλάβει να έλθει από την Γερμανία η οικογένειά του.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…