Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέος κύκλος μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille στη Θράκη

Νέος κύκλος μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille στη Θράκη

0

Έναρξη μαθημάτων στις 30 Ιουνίου σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης ανακοινώνει την έναρξη του θερινού κύκλου μαθημάτων για τη γραφή και ανάγνωση Braille, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου 2025. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Ο κύκλος μαθημάτων έχει διάρκεια περίπου τριών μηνών και περιλαμβάνει 60 ώρες διδασκαλίας. Η παρακολούθηση γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το πρόγραμμα προσαρμόζεται σύμφωνα με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων. Η διδασκαλία θα διακοπεί μετά τις 8 Αυγούστου και θα επαναληφθεί από την 1η Σεπτεμβρίου, έως την ημερομηνία της εξεταστικής για την απόκτηση πιστοποίησης.

Από την 1η Ιανουαρίου 2025, η πιστοποίηση που χορηγείται στους εκπαιδευόμενους είναι αναγνωρισμένη από το Δημόσιο και περιλαμβάνει την ειδικότητα του πτυχίου. Η πιστοποίηση αποτελεί επιπλέον εργαλείο για την επαγγελματική εξέλιξη των ατόμων που την αποκτούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τις ώρες, τις ημέρες, τα δίδακτρα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο της Ένωσης ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση pst.thrakis@gmail.com. Για τηλεφωνικές επικοινωνίες λειτουργούν τα εξής τηλέφωνα: 25410-62551 (γραμματεία), 6944818798 (Αλεξανδρούπολη, Κουδουμάκης Σταύρος) και 6977934934 (Έφη Γιαχαρά).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στους Τοξότες Ξάνθης η 51η εθελοντική αιμοδοσία για το 2025

Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και τη στήριξη…