
Προκηρύχθηκε ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός συνολικού προϋπολογισμού 72.920,43 ευρώ – Στα κτήρια συμπεριλαμβάνεται και το Παλιό Δημαρχείο
Ο Δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου που θα αναλάβει τη συντήρηση και επισκευή των συστημάτων πυροπροστασίας σε σχολεία και κτήρια του δήμου, συμπεριλαμβανομένου του Παλιού Δημαρχείου και του κτιρίου που στεγάζει τη Διεύθυνση Δόμησης.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 72.920,43 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), αφορά εγκαταστάσεις που ανήκαν σε καταργημένα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και στοχεύει στην ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτικών κτιρίων.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με σφραγισμένες προσφορές και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.