Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 44 αποσπασμένοι αστυνομικοί ενδυναμώνουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης

44 αποσπασμένοι αστυνομικοί ενδυναμώνουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης

0

Η περιοχή δράσης τους θα είναι η ευρύτερη περιοχή του Δροσερού για τουλάχιστον τρεις μήνες με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Στην ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή προχωρά η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, με την αποστολή 44 αποσπασμένων αστυνομικών που ανέλαβαν δράση από την Τρίτη 4 Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή του Δροσερού. Η παρουσία τους αναμένεται να ενδυναμώσει την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή για τουλάχιστον τρεις μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ.

Το επιχειρησιακό σχέδιο και ο τρόπος δράσης των αποσπασμένων αστυνομικών παραμένουν άγνωστα προς το παρόν.

Η ενίσχυση αυτή της αστυνόμευσης έρχεται ως απάντηση στις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων για αυξημένη ασφάλεια, με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές με υψηλό δείκτη εγκληματικότητας, όπως το Δροσερό. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ξάνθης, είχε αναφέρει ότι «μετά από ερεθίσματα που είχα από τη διεύθυνση της αστυνομίας και τους συνδικαλιστές, θα προχωρήσουμε γρήγορα και άμεσα σε μέτρα που έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν το κλίμα ασφάλειας και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί το Πανελλήνιο Συνέδριο «Σύγχρονα Θέματα Ογκολογίας»

Επιστήμονες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σ…