Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σέρρες: Νέα γυναικτονία – Σκότωσε την σύζυγό του και αυτοπυρπολήθηκε

Σέρρες: Νέα γυναικτονία – Σκότωσε την σύζυγό του και αυτοπυρπολήθηκε

0

Το πρωί, ο 59χρονος τηλεφώνησε στις αρχές και ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει

Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση της γυναικοκτονία στο Σιτοχώρι Σερρών, καθώς πριν το πρωί εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα σε καμένο μαντρί, περίπου 500 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στον 59χρονο που νωρίτερα είχε καλέσει την αστυνομία.

Το πρωί, ο 59χρονος τηλεφώνησε στις αρχές και ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο αποχαιρετούσε το παιδί του, ενώ έστειλε και μηνύματα σε συγγενείς, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του.

Μάλιστα, στο παρελθόν ο γυναικοκτόνος φέρεται να είχε κατηγορηθεί και για άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τον γιό του.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας και βρήκε νεκρή τη γυναίκα.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ορκίστηκε νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής ΑΜΘ ο ταξίαρχος Λάμπρος Τσιάρας

Ο απερχόμενος αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Καραμανλής παρέδωσε τη σκυτάλη στον Ταξίαρχο Λάμπ…