Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κεσσάνη στις 9 Φεβρουαρίου

Εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Κεσσάνη στις 9 Φεβρουαρίου

0

Η εθελοντική αιμοδοσία, η οποία υλοποιείται με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ενισχύεται από τη συνεργασία των εθελοντών αιμοδοτών του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Πόρτο Λάγος

Ο αιμοδοτικός μήνας Φεβρουάριος προβλέπεται «θερμός» για την περιοχή, με την τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία του 2025 να λαμβάνει χώρα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο δημοτικό διαμέρισμα Νέας Κεσσάνης, στα όρια του Δήμου Αβδήρων. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 10:00 έως 14:00, στην αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κεσσάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

Η εθελοντική αιμοδοσία, η οποία υλοποιείται με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, ενισχύεται από τη συνεργασία των εθελοντών αιμοδοτών του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Πόρτο Λάγος. Η πρωτοβουλία έχει στόχο την ενίσχυση των Εθνικών Αποθεμάτων Αίματος, κάτι που είναι κρίσιμο για τη διασφάλιση της υγειονομικής ασφάλειας της χώρας.

Την αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Δήμος Ξάνθης τιμά την Ημέρα της Μητέρας με λουλούδια

Συμβολική εκδήλωση στις πλατείες Ξάνθης και Σταυρούπολης την Κυριακή 11 Μαΐου Ο Δήμος Ξάνθ…