Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθελοντική αιμοδοσία στο Flamingo Retail Park στις 23 Οκτωβρίου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Flamingo Retail Park στις 23 Οκτωβρίου

0

Η πρωτοβουλία, που οργανώνεται από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η Αγάπη», ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης


Μια νέα εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στο εμπορικό κέντρο Flamingo Retail Park, στα όρια του Δήμου Αβδήρων. Η δράση, η οποία είναι η 82η προγραμματισμένη αιμοδοσία για το έτος, θα λάβει χώρα από τις 16:30 έως τις 20:30 στην κεντρική αίθουσα του κέντρου, μπροστά από την είσοδο του Σκλαβενίτη.

Η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης θα υποστηρίξει την προσπάθεια, με τη συμμετοχή να είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών, όπως τα Βαφέικα, τα Πηγάδια και η Φελώνη.

Η πρωτοβουλία, που οργανώνεται από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης «Η Αγάπη», ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφέροντας αίμα για όσους το χρειάζονται. Ο Σύλλογος τονίζει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας με το μήνυμα: «Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, ξέρεις όμως πάντα ποιος θα σε βοηθήσει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εμβολιασμός κατά της Ιλαράς για παιδιά Ρομά ηλικίας 1-14 ετών την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Θα διενεργηθούν στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης στο Δροσερό   Στο πλαίσιο…