Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αύριο συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ξάνθης

Αύριο συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ξάνθης

0

Η πρόσφατη ιστορία της Δημοτικής Επιτροπής δείχνει ότι υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη απαρτίας, γεγονός που εγείρει ανησυχίες σχετικά με την εμπλοκή και το ενδιαφέρον των μελών στην τοπική πολιτική


Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης, η Δημοτική Επιτροπή καλεί τα μέλη της σε τακτική συνεδρίαση στις 17 Οκτωβρίου 2024, αύριο Πέμπτη και ώρα 10:00, στο Δημαρχιακό Κατάστημα. Η συνεδρίαση έχει στόχο τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως η δημιουργία θέσεων στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) και η έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για διάφορα έργα υποδομής.

Ωστόσο, οι πρόσφατες συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής έχουν δείξει ότι πολλές φορές η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, καθώς δεν υπάρχει απαρτία. Αυτό το φαινόμενο εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των μελών στην τοπική πολιτική. Η έλλειψη εκπροσώπων μπορεί να οδηγήσει σε αναβολές και να εμποδίσει τη λήψη αποφάσεων που είναι κρίσιμες για την κοινότητα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δωρεάν παιδιατρικοί και οπτομετρικοί έλεγχοι σε Δροσερό και Εχίνο από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2024

Η δράση ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με ομιλίες ειδικών για την παιδική υγεία κα…