Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Έξι θέσεις γιατρών για το νοσοκομείο Ξάνθης

Έξι θέσεις γιατρών για το νοσοκομείο Ξάνθης

0

Προκηρύχθηκαν θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ανακοίνωσε την έγκριση από την 4η ΥΠΕ έξι (6) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄, ειδικότητας Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας ή Νεφρολογίας ή Χειρουργικής Θώρακα ή Νευρολογίας ή Νευροχειρουργικής (για την ΜΕΘ)
  • Μία (1) θέση Διευθυντή, ειδικότητας Αναισθησιολογίας
  • Μία (1) θέση Διευθυντή, ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας
  • Δυο (2) θέσεις Επιμελητή Β, ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας
  • Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄, ειδικότητας Ουρολογίας


5 προσλήψεις Εργατών για τα Κοιμητήρια του Δήμου Ξάνθης


Σας γνωρίζουμε ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την Ανακοίνωση με αριθμό ΣΟΧ 3/2024 του Δήμου Ξάνθης για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, με πέντε (5) άτομα, κλάδου ΥΕ Εργατών Κοιμητηρίων και ειδικότητας ΥΕ Εργατών Ταφής – Εκταφής, αρχίζει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και λήγει την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024.



Μία θέση Εφοριακού στην ΑΑΔΕ Ξάνθης


ΑΣΕΠ 6Κ/2024: 177 μόνιμοι στην ΑΑΔΕ και με απολυτήριο λυκείου

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η 6Κ/2024 προκήρυξη του ΑΣΕΠ η οποία προβλέπει στην πλήρωση συνολικά 1.592 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε φορείς του Δημοσίου αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%. Στον πίνακα θέσεων της προκήρυξης υπάρχουν δεκάδες ειδικότητες που κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα. Στις 1.592 θέσεις υπάρχουν θέσεις και 177 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ σε όλη την Ελλάδα, Συγκεκριμένα, στην προκήρυξη 6Κ/2024 του ΑΣΕΠ για τα ΑμεΑ, υπάρχουν 177 κενές θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που κατανέμονται ως εξής:

Στην Ξάνθη:

ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΑΔΕ ΞΑΝΘΗΣ 1

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 το πρωί, και λήγει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.



ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα 10.000 προσλήψεων σε επιχειρήσεις & ΟΤΑ


Ανοιχτό για αιτήσεις είναι το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10.000 ανέργων που ανήκουν σε δύσκολα εξυπηρετήσιμες πληθυσμιακές ομάδες. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη ανέργων, εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) που ανήκουν στις «πιο δύσκολα εξυπηρετήσιμες» πληθυσμιακές ομάδες και συγκεκριμένα τα άτομα με αναπηρία, οι αποφυλακισμένοι, οι απεξαρτημένοι από εξαρτησιογόνες ουσίες άτομα, τα νεαρά παραβατικά άτομα ή τα νεαρά άτομα που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο, τα θύματα ενδοοικογενειακής ή έμφυλης βίας, τα διεμφυλικά πρόσωπα, τα θύματα εμπορίας ανθρώπων και τα πρόσωπα που συνεχίζουν να διαμένουν μετά την ενηλικίωσή σε Μονάδες Παιδικής Προστασίας και Φροντίδας.

Α. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 3.000 ανέργων που ανήκουν σε δύσκολα εξυπηρετήσιμες πληθυσμιακές ομάδες

Β. Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 7.000 ανέργων αντιμετωπίζουν εμπόδια στην ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις χρηματοδότησης στην διαδικτυακή πύλη του ελληνικού κράτους, gov.gr, και συγκεκριμένα, στον σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon.

Ποιοι είναι δικαιούχοι

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

(α) ιδιωτικές επιχειρήσεις, και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα για όλες τις ομάδες στόχο και

(β) Αναπτυξιακές Ανώνυμες Εταιρίες ΟΤΑ που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα και επιχειρήσεις ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, όσον αφορά στην απασχόληση ατόμων με αναπηρία σε όλη την επικράτεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δωρεάν παιδιατρικοί και οπτομετρικοί έλεγχοι σε Δροσερό και Εχίνο από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2024

Η δράση ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με ομιλίες ειδικών για την παιδική υγεία κα…