Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέες στρατηγικές και πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ μετά την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη

Νέες στρατηγικές και πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ μετά την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη

0

Οι Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου αναμένεται να επηρεάσουν τη νέα κατεύθυνση του κόμματος


Μετά την πρόσφατη νίκη του στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης προγραμματίζει σημαντικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ. Αντιμετωπίζει μια νέα εσωτερική ανθρωπογεωγραφία, καθώς οι υποψήφιοι Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου έχουν αποκτήσει ισχυρές θέσεις μέσα στο κόμμα.

Η Κάτια Φωτιάδου από το OPEN τόνισε ότι οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν τη δημιουργία νέων πολιτικών οργάνων, όπως πολιτικά τραπέζια διαλόγου και στρατηγικά πρωινά καφέ, με στόχο την καλύτερη επικοινωνία και την αποτελεσματικότητα. Ο Ανδρουλάκης επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ να γίνει πιο ευέλικτο και επιθετικό στην επικοινωνία, με τον Παύλο Χρηστίδη να είναι υποψήφιος για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Στον τομέα της επικοινωνίας, προτείνεται ο Βαγγέλης Τσόγκας, στενός συνεργάτης του Ανδρουλάκη, ο οποίος θα υιοθετήσει μια πιο επιθετική στρατηγική. Σημαντική είναι η συμμετοχή νέων προσώπων, όπως ο Λευτέρης Καρχιμάκης, στην αναδιαμόρφωση του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος.

Ο Ανδρουλάκης φιλοδοξεί να «γυρίσει σελίδα» και να επαναφέρει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στο ΠΑΣΟΚ, αξιοποιώντας τα νέα και παλαιά στελέχη που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές. Σταθερά στην ομάδα του Ανδρουλάκη παραμένουν και οι Δημήτρης Μάντζος, Παναγιώτης Δουδωνής, Θανάσης Γλαβίνας και Στεφανία Μουρελάτου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης: Προθεσμία για εγγραφή μελών και διαδικασίες εκλογών

Σημαντικές ημερομηνίες και καλέσματα για συμμετοχή στις εκλογές του Έκτακτου Συνεδρίου Όπω…