Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δράση ευαισθητοποίησης κατά της βίας στην Ξάνθη

Δράση ευαισθητοποίησης κατά της βίας στην Ξάνθη

0

Η ημερίδα της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Π.Α.Μ.Θ. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου


Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Λέω όχι στη βία, μιλώ και δεν σιωπώ» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης στην Ξάνθη (Ελ. Βενιζέλου 17).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τη βία κατά των γυναικών, ένα φαινόμενο που πλήττει την κοινωνία μας. Η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Π.Α.Μ.Θ., Βασιλική Παυλακάκη, δήλωσε: «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί πληγή για την κοινωνία μας. Ο αγώνας για να εξαλειφθεί πρέπει να είναι διαρκής και επίμονος. Η πρωτοβουλία μας απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που έχει δεχθεί οποιαδήποτε μορφή βίας, με στόχο να τις πείσουμε να σπάσουν τη σιωπή τους, γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνες».

Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες από ειδικούς του τομέα, όπως οι ψυχολόγος Φρόσω Πατσού, η κοινωνική λειτουργός Στέλλα Γιαλαμά, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, και η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας, Αλίκη Τσιαμούρα, από το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Η ημερίδα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και είναι ανοιχτή στο κοινό, προσκαλώντας όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική συζήτηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έξι θέσεις γιατρών για το νοσοκομείο Ξάνθης

Προκηρύχθηκαν θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομε…