Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συναυλία για Τέμπη: Αυτό είναι το live streaming από το Καλλιμάρμαρο

Συναυλία για Τέμπη: Αυτό είναι το live streaming από το Καλλιμάρμαρο

0

Αφιέρωμα στις αδικοχαμένες ψυχές των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τέμπη 2023» με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών – Το link στο YouTube


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα που διοργανώνει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τέμπη 2023», προς τιμήν των αδικοχαμένων ψυχών.

Στην κοιλάδα των Τεμπών, 57 φωνές έσβησαν με τραγικό τρόπο, δημιουργώντας μια αναπάντητη θλίψη που παραμένει ζωντανή με το πέρασμα του χρόνου. Έναμισι χρόνο μετά την τραγωδία, οι συγγενείς συνεχίζουν να μιλούν εκ μέρους των θυμάτων, ενώνονται μέσα από τον πόνο τους και καλούν όλους να γίνουν η φωνή των ανθρώπων που χάθηκαν.

Η συναυλία είναι ήδη sold out, με τους καλλιτέχνες Φοίβο Δεληβοριά, Κοινούς Θνητούς, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μάρθα Φριτζήλα και Τάνια Τσανακλίδου να συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πριν από αρκετές ημέρες, με τις πόρτες του Παναθηναϊκού Σταδίου να ανοίγουν στις 17:00 για τους θεατές που εξασφάλισαν πρόσβαση. Συνιστάται η έγκαιρη άφιξη για ευκολότερη διαδικασία, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:00. Η διοργάνωση ενημερώνει ότι το εισιτήριο δεν διασφαλίζει καθορισμένη θέση.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Ε», αποτυπώνοντας τον παλμό και την ατμόσφαιρα από το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συγκίνηση και μήνυμα ελπίδας από τη Μαρία Καρυστιανού στη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών

Σε μια συγκλονιστική ομιλία στο Καλλιμάρμαρο, η Μαρία Καρυστιανού είπε ένα «μεγάλο ευχαρισ…