Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δικαίωσε τον ΑΟΞ το Πρωτοδικείο Ξάνθης στην κόντρα με Ορφέα για το γήπεδο

Δικαίωσε τον ΑΟΞ το Πρωτοδικείο Ξάνθης στην κόντρα με Ορφέα για το γήπεδο

0

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΞ με ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου ενημέρωσε τα μέλη του και τους φιλάθλους της ομάδας ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης έκανε δεκτή την αίτηση στην οποία ζητήθηκε η αποβολή του Ορφέα Ξάνθης από το γήπεδο του ΑΟΞ.

Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση του Δ.Σ. του ΑΟΞ προκειμένου να λάβει χώρα μια συνολική ενημέρωση και αποτίμηση προς τα μέλη του συλλόγου.

Αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΞ: «Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του και τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης με την υπ’ αριθ. 392/10-10-2024 απόφαση του έκανε δεκτή την αίτηση του σωματείου μας δια της οποίας ζητήσαμε την αποβολή του σωματείου του Ορφέα Ξάνθης από το ακίνητο μας, την απόδοση του συνόλου των χώρων του ακινήτου στην κατοχή μας και ως εκ τούτου το σωματείο του Ορφέα οφείλει να αποχωρήσει άμεσα από το γήπεδο μας. Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση προκειμένου να λάβει χώρα μια συνολική ενημέρωση και αποτίμηση προς τα μέλη μας για το ιστορικό των διαλαμβανομένων.

Τα καλύτερα για τον Α.Ο.Ξ. είναι μπροστά μας,

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Α.Ο.Ξ.»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Σε Α’ και Β’ κατηγορία Με τα παιχνίδια της 4ης στροφής θα συνεχιστεί η δράση στα πρωταθλήμ…