Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Αφήγηση και Μυθοπλασία: Δωρεάν μάθημα στην παλιά πόλη της Ξάνθης

Αφήγηση και Μυθοπλασία: Δωρεάν μάθημα στην παλιά πόλη της Ξάνθης

0

Μια μοναδική ευκαιρία για ενήλικες να εμβαθύνουν στην τέχνη της αφήγησης με την Τίνα Λυγδοπούλου


Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, από τις 17:00 έως τις 20:00, ο Κήπος – Εργαστήρι για την Αυτογνωσία & το Ευ Ζην διοργανώνουν ένα δωρεάν μάθημα με τίτλο «Ας φτιάξουμε μια ιστορία – εισαγωγή στην τέχνη της αφήγησης και της μυθοπλασίας». Το μάθημα θα διδάξει η Τίνα Λυγδοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και παραδοσιακή αφηγήτρια.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για ενήλικες και έχει βιωματικό χαρακτήρα, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη μαγεία της αφήγησης. Σε συνεργασία με το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης «Λάμπα», το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στην Ευριπίδου 9, στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Αυτή η πρωτοβουλία απευθύνεται όχι μόνο σε όσους αγαπούν τα παραμύθια και τον προφορικό λόγο, αλλά και σε επαγγελματίες όπως εκπαιδευτικούς, ψυχοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη της εξιστόρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κλείσουν θέση για το μάθημα, καθώς η κράτηση είναι απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@kipos.org.gr ή τηλεφωνικά στο 6975914941.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εσπερίδα με τίτλο «Πόλεμος, Πολιτική και Θρησκεία» στο ΙΘΤΠ

Συζήτηση και προβληματισμός για την εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητας στους πολέμ…