Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκησαν για τον Μπάλντοκ!

Νίκησαν για τον Μπάλντοκ!

0

Μοίρασαν χαρά και συγκίνηση εχθές οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας με την ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ


Οι Έλληνες παίκτες εχθές το βράδυ μπήκαν στο γήπεδο με όρκο τιμής, να κάνουν το απίθανο, να νικήσουν για τον συμπαίκτη και φίλο τους. Και τα κατάφεραν! Ένας ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του θριάμβου της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ και αυτός δυστυχώς δεν ήταν παρών: ο λόγος φυσικά για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον αδικοχαμένο άσο να είναι στις σκέψεις όλων όσων συνετέλεσαν για να αλωθεί ο ναός του ποδοσφαίρου.

Παρά το σοκ του χαμού του συμπαίκτη του Τζορτζ Μπάλντοκ και την οργή από την άρνηση της Ουέφα να αναβάλει το παιχνίδι, οι διεθνείς βρήκαν την δύναμη και σημείωσαν την ιστορική πρώτη νίκη της Εθνικής Ποδοσφαίρου επί της Αγγλίας και μάλιστα εκτός έδρας. Μια νίκη αποκλειστικά για τον φίλο τους.

Όλα όσα έγιναν άλλωστε χθες στο Γουέμπλεϊ έγιναν γι’ αυτόν. Η φανέλα του ήταν εκεί για να θυμίζει ότι θα είναι για πάντα μέλος της ομάδας και δεν θα ξεχαστεί.

Έτρεξαν, πίεσαν, σκόραραν ξανά και ξανά ως την τελική νίκη που ήρθε με δύο γκολ του Παυλίδη, το δεύτερο στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ ακυρώθηκαν άλλα δύο ως οφσάιντ, και η μπάλα πέρασε σχεδόν τη γραμμή άλλη μία φορά στην αρχή του παιχνιδιού.

Οι Άγγλοι που προφανώς δεν περίμεναν μία τέτοια εμφάνιση από την Εθνική μας, τόσο πάθος, έμειναν αποσβολωμένοι στο τέλος του παιχνιδιού με το 1-2, γνωρίζοντας μία μεγάλη ήττα μέσα στο Γουέμπλεϊ μετά από 2 χρόνια.

Το τέλος του αγώνα βρήκε όλους τους παίκτες αγκαλιασμένους, με δάκρυα και τη φανέλα του Μπάλντοκ ψηλά στο γήπεδο και στις καρδιές τους.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

“Πνιγμός εντός ύδατος” η αίτια θανάτου του Μπάλντοκ, σύμφωνα με την νεκροτομή

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του «Πνι…