Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση Κασσελάκη: Δεν θα προκαλέσω νομική ταλαιπωρία στον ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση Κασσελάκη: Δεν θα προκαλέσω νομική ταλαιπωρία στον ΣΥΡΙΖΑ

0

Ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου μετά τη συνάντηση με Πολάκη, εν μέσω εσωκομματικών εντάσεων


Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν θα προκαλέσει νομικές ταλαιπωρίες στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντησή του με τον Παύλο Πολάκη στα γραφεία του κόμματος. Η δήλωση αυτή έρχεται ως μισό βήμα πίσω σχετικά με το εξώδικό του, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Το περιεχόμενο της εξωδικαστικής δήλωσής μου έχει ικανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ σημαντικό η Γραμματεία να διερευνήσει τη διαρροή που έγινε, καθώς ήταν επιλεκτική και αποσκοπούσε στην αμαύρωση της εικόνας μου. Δεν έχω πρόβλημα με τις επιθέσεις, αλλά είναι απαραίτητο να θέσουμε κάποια όρια. Δεν σκοπεύω να ταλαιπωρήσω νομικά τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για εισαγγελικές ενέργειες».

Συμπλήρωσε ότι τον λυπεί η απουσία άλλων υποψηφίων από τη συνάντηση και τόνισε την ανάγκη για διάλογο και συνεργασία ενόψει των εκλογών και του συνεδρίου του κόμματος, που θα πρέπει να είναι ανοικτό για όλους τους συνέδρους.

Αναφορικά με το εξώδικό του, υπογράμμισε πως έχει ήδη ικανοποιηθεί από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος, που δημοσίευσε τα πέντε «πόθεν έσχες» με τους συνταγματικούς όρους της ισονομίας.

Από τη συνάντηση απουσίαζαν οι άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι, γεγονός που δείχνει την έλλειψη ομόνοιας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την κατάσταση, επεσήμανε ότι αν και η δήλωση του Κασσελάκη μπορεί να θεωρηθεί ως βήμα προόδου, ο πρώην πρόεδρος επιμένει στην τρέχουσα στάση του, διατηρώντας το εξώδικο αλλά χωρίς να προχωρά σε νομικές ενέργειες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Απόστολος Τζιτζικώστας: Στις 4 Νοεμβρίου η ακρόαση για την θέση του Επιτρόπου Μεταφορών στην Κομισιόν

Στις 4 Νοεμβρίου η ακρόαση του Απόστολου Τζιτζικώστα για την θέση του Επιτρόπου Μεταφορών …