Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ολοκληρώθηκε η δράση τουριστικής προβολής της ΠΑΜΘ στην Κωνσταντινούπολη

Ολοκληρώθηκε η δράση τουριστικής προβολής της ΠΑΜΘ στην Κωνσταντινούπολη

0

Η παρουσίαση στόχευε στην ανάδειξη της Περιφέρειας ως ιδανικού προορισμού για όλες τις εποχές


Δράση τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 στην Κωνσταντινούπολη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα του Συλλόγου Αποφοίτων του Ζωγράφειου Λυκείου και στόχευε στην προώθηση της περιοχής ως ιδανικού προορισμού για όλες τις εποχές του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, Τούρκοι δημοσιογράφοι, ανταποκριτές και τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ΠΑΜΘ στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Παναγιώτη Αρχοντή, και παρουσίαση από τον Μπάμπη Σοφρονιάδη.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή και του αντιδημάρχου Θάσου, Γιάννη Μαρκιανού, ο οποίος συμβάλλει στην προβολή του νησιού. Στιγμές αλληλεπίδρασης σημειώθηκαν με στελέχη της Περιφέρειας, όπως ο Γιώργος Παναγόπουλος, που ενίσχυσαν τις τουριστικές σχέσεις με την τουρκική αγορά.

Η εκδήλωση περιλάμβανε γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ Γρηγόρη Κυριακίδη, που εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, ενώ προσφέρθηκαν δώρα από την Περιφέρεια, ενισχύοντας τη θετική εντύπωση.

Αυτή η δράση εντάσσεται στη στρατηγική τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με στόχο την προώθηση της περιοχής στην τουρκική αγορά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ειδικό πρόγραμμα για τη Θράκη μέσω Βρυξελλών θα διεκδικήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την ενίσχυση της παρουσίας της Περιφέρειας στα κέντρα ευρωπ…