Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Μία πρόσληψη για τα αδέσποτα στο δήμο Ξάνθης

Μία πρόσληψη για τα αδέσποτα στο δήμο Ξάνθης

0

Ειδικότητας ΥΕ Κτηνοτροφικού


Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου έως την Τρίτη  15 Οκτωβρίου


Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, κλάδου ΥΕ Γεωργικού/Κτηνοτροφικού, ειδικότητας ΥΕ Κτηνοτροφικού, ο οποίος θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Γραφείου Αδέσποτων ζώων του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ / ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ 1 Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (τελευταίο εδάφιο περ. στ΄ παρ. 1 άρθρο 40 του Ν. 4765/2021). Δύο (2) μήνες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Δημαρχείο Ξάνθης – Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ 67132, για το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών – Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού» (τηλ. επικοινωνίας : 25410 83240 & 25410 28398) από την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου έως την Τρίτη  15 Οκτωβρίου 2024.



Πρόσληψη 8.763 αναπληρωτών εκπαιδευτικών


Σε ποιους κλάδους

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε τις προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών καθηγητών για το διδακτικό έτος 2024-2025.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν προσλήψεις 8.763 (από τις συνολικά προγραμματισμένες 9.246) εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
1.017 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και
3.194 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση.

Προσλήψεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
1.045 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ),
3.470 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση, και
23 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ79.01 σε Μουσικά Σχολεία για τη διδασκαλία μουσικών ειδικεύσεων.

Πότε αναλαμβάνουν οι προσλαμβανόμενοι
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 11 έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024.
Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.



ΑΣΕΠ: Κενές θέσεις στα ΚΕΠ

Ποιοι κάνουν αίτηση για τις προσλήψεις


Εκ νέου πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών στην ΑΣΕΠ 7Κ2021.

Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους στις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Προκήρυξης 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας θέσεων τακτικού προσωπικού στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού, το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης, οι οποίοι, έπονται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) άρχισε στις 8 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Τρίτη ώρα 8:00 και λήγει στις 21 Οκτωβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα ώρα 14:00

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Για τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.



Βγήκε το ΦΕΚ για τις 1.592 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ

Δημοσιεύθηκε χθες, Τρίτη, στο ΦΕΚ η προκήρυξη 6Κ/2024 του ΑΣΕΠ, που αφορά σε 1.592 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ σε φορείς του Δημοσίου.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε φορείς του Δημοσίου αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%.

Κατανομή θέσεων

Οι θέσεις εργασίας κατανέμονται, ανά εκπαιδευτική βαθμίδα, ως εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) – 887 θέσεις

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) – 358 θέσεις

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) – 242 θέσεις

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) – 105 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου. Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικές οδηγίες συμπλήρωσης – υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, που αναφέρονται στο Παράρτημα Β΄ της παρούσας προκήρυξης.

 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 το πρωί, και λήγει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές ειδικών σχημάτων στήριξης για επιχειρήσεις στον Έβρο

Στήριξη σε 17 επιχειρήσεις του Έβρου με επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 56.364 ευρώ μετά τις…