Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Nations League: Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Αγγλία και Ιρλανδία

Nations League: Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Αγγλία και Ιρλανδία

0

Στις 10 και 13 Οκτωβρίου


Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κάλεσε ενόψει των δύο επόμενων αγώνων της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός επανάφερε στο ρόστερ τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ κανονικά εντός αυτού βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας. Όλα αυτά αφορούν τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Αγγλία (10/10) και την Ιρλανδία (13/10).

Ο κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αγγλία στο Λονδίνο (10 Οκτωβρίου) και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13 Οκτωβρίου) για την 3η και 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση στους εξής παίκτες:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο Ατρομήτου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου “VIA EGNATIA Αμφίπολη- Δράμα- Φίλιπποι”

Θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου 10χλμ …