Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη

0

Θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην Κεντρική Πλατεία


«Η φρίκη του πολέμου επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ με τον βομβαρδισμό του Λιβάνου ενώ σχεδιάζεται και χερσαία εισβολή στα εδάφη του. Σε μόλις 5 μέρες έχουν χάσει τη ζωή τους 700 άνθρωποι, οι περισσότεροι άμαχοι, ενώ 90.000 εκτοπισμένοι προσπαθούν να σωθούν από τους τυφλούς βομβαρδισμούς», σημειώνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης καλώντας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 12:00 στην Κεντρική Πλατεία.

Υπογραμμίζεται ότι «συνεχίζεται η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, που συμπληρώνει σε λίγες ημέρες ένα χρόνο, μετρώντας πάνω από 42.000 νεκρούς, στην πλειοψηφία τους άμαχοι και παιδιά. Την ίδια στιγμή ο πόλεμος στην Ουκρανία διευρύνεται με την χερσαία εισβολή της Ουκρανίας σε ρωσικό έδαφος στο Κουρσκ, με τη Ρωσία να απειλεί με τη χρήση πυρηνικών όπλων ακόμα και ως απάντηση σε επίθεση με συμβατικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς τα οποία η Ουκρανία ζητά την άδεια από ΕΕ και ΝΑΤΟ για να χρησιμοποιήσει», ενώ γίνεται αναφορά στο γεγονός «ότι συνεχίζονται οι αναφοδιασμοί του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ από την motorOil στους Αγίους Θεοδώρους όπου πριν λίγες μέρες τραυμάτισαν σοβαρά τέσσερεις εργάτες από εκρήξεις».

«Μέσα από το Σωματείο μας, παλεύουμε ενάντια σε κάθε μορφή εμπλοκής της χώρας μας! Απαιτούμε να σταματήσει κάθε πολιτική, στρατιωτική, οικονομική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οργή της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. για τις δηλώσεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

Με επιστολή χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του κ. Κεφαλογιάννη απαξιωτικές, κινούμενες στα όρι…