Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νικόλαος Φαραντούρης

Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νικόλαος Φαραντούρης

0

Τέταρτος «μνηστήρας» για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τον Παύλο Πολάκη, τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Απόστολο Γκλέτσο


Επιβεβαίωσε τις φήμες περί καθόδου του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο Νίκος Φαραντούρης.

Με ανάρτηση και βίντεο στο X/Twitter, ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με το σύνθημα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κουμουνδούρου: «Ξεκινάμε. Με αίσθημα ευθύνης και πίστη στις αξίες και τις αρχές μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία», αναφέρει στο σύντομο κείμενό του ο κ. Φαραντούρης, ενώ στο βίντεο που επισυνάπτει, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καταθέτω την υποψηφιότητά μου με όραμα, με πίστη και με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου».

Μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανακοινώσει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει καταθέσει και την αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Απόστολος Γκλέτσος. Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει κάνει γνωστή και τη δική του συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές και ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δεκαπέντε δημάρχους από την Γερμανία υποδέχθηκε ο Δήμος Ξάνθης

Περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη και πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην αίθουσα του Δημο…