Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Πλάθοντας ιστορίες: Ένα βιωματικό σεμινάριο αφήγησης παραμυθιών

Πλάθοντας ιστορίες: Ένα βιωματικό σεμινάριο αφήγησης παραμυθιών

0

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης «Λάμπα»


Ένα βιωματικό σεμινάριο για την αφήγηση παραμυθιών διοργανώνεται από το Εργαστήρι για την Αυτογνωσία & το Ευ Ζην «Κήπος», το οποίο θα λάβει χώρα την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης «Λάμπα».

Το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη της αφήγησης και της μυθοπλασίας. Η εκπαίδευση που προσφέρεται είναι βιωματική, δηλαδή όσοι και όσες συμμετέχουν πειραματίζονται έμπρακτα με την αφήγηση και τη δημιουργία ιστοριών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, αξιοποιώντας συχνά και άλλα μέσα ή τεχνικές.

Το εργαστήρι αφήγησης και μυθοπλασίας απευθύνεται καταρχήν σε ενήλικες που αγαπούν τα παραμύθια και θέλουν να πειραματιστούν με την τέχνη της εξιστόρησης, μαθαίνοντας παράλληλα να φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες. Απευθύνεται επίσης σε γονείς (αλλά και θείους/ θείες, παππούδες και γιαγιάδες) που θα ήθελαν να εντάξουν την αφήγηση στη σχέση τους με τα παιδιά τους. Τέλος απευθύνεται σε όσους και όσες εργάζονται με άλλους ανθρώπους – εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους – και πιστεύουν ότι το παραμύθι και η μυθοπλασία θα μπορούσαν να τους υποστηρίξουν δημιουργικά στην εργασία τους.

Το σεμινάριο διδάσκει η Τίνα Λυγδοπούλου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα του Κήπου (https://kipos.org.gr/category/drastirioties-anakoinoseis/) ή να επικοινωνήσετε με το τηλ. 6975914941 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση info@kipos.org.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το ΕΜΘ στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης με την έκθεση «Πρόσφυγες της Ανατολής, μετανάστες στη Δύση»

Θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 13 Οκτωβρίου – Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη εκ…