Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Περιφέρεια και δήμος Μύκης «άπλωσαν το χέρι» σε συμπολίτη με αναπηρία στον Κένταυρο

Περιφέρεια και δήμος Μύκης «άπλωσαν το χέρι» σε συμπολίτη με αναπηρία στον Κένταυρο

0

Κατασκεύασαν ένα σκαλοπάτι σε ανηφορικό δρόμο που του επιτρέπει πρόσβαση στο σπίτι του

 

Για το θετικό αποτέλεσμα της συνεργασίας της Περιφέρειας με το δήμο Μύκης για τη στήριξη ενός πολίτη από τον Κένταυρο με αναπηρία, ενημερώνει με ικανοποίηση ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών Ιρφάν Χατζηγκενέ. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ, οι δύο φορείς συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα σκαλοπάτι σε ανηφορικό δρόμο ώστε ο πολίτης να έχει πρόσβαση στο σπίτι του.

Η ανάρτηση αναλυτικά αναφέρει: «Όταν ο εγωισμός και τα ψέματα παραμερίζονται, όλα τα προβλήματα βρίσκουν λύση.

Με αίσθημα ευγνωμοσύνης, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος στον οικισμό του Κενταύρου. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Δήμαρχο Μύκης, κύριο Αχμέτ Κουρτ, και τις τεχνικές υπηρεσίες για τη μεγαλοψυχία και την άμεση ανταπόκρισή τους στην κατασκευή ενός σκαλοπατιού που επιτρέπει σε έναν νεαρό με αναπηρία να έχει πρόσβαση στο σπίτι του.

Η αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού προβλήματος, το οποίο είχε δυσκολέψει τη ζωή του νεαρού λόγω του ανηφορικού δρόμου που οδηγεί στην κατοικία του, αποτελεί παράδειγμα της δύναμης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας. Η επιτυχημένη αυτή συνεργασία αποδεικνύει ότι με συντονισμένες προσπάθειες και καλή θέληση, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η χρυσή εποχή και τα «πέτρινα» χρόνια της αγοράς της Ξάνθης

50 χρόνια Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης   Μιλούν ο νυν πρόεδρος Νίκος Γρηγοριάδης και ο πρώην …