Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελλος

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελλος

0

«Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του

 

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ  ανακοίνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος  Σωκράτης Φάμελλος.

Στη δήλωση ανακοίνωση της υποψηφιότητας που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει μεταξύ άλλων, «με σημείο αναφοράς την παρακαταθήκη της Κυβέρνησης της Αριστεράς, του Αλέξη Τσίπρα, που κράτησε την κοινωνία και την Ελλάδα όρθια. Έξω από τα μνημόνια, με διεθνές κύρος, με θετικούς αναπτυξιακούς ρυθμούς. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και να εγγυηθώ πρώτα απ’ όλα την ενότητα, όπως το απέδειξα, σταματώντας την εσωστρέφεια και την τοξικότητα» και συμπληρώνει: «καταλαβαίνω όσους απογοητεύσαμε και σας καλώ να γυρίσετε, να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας. Έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ. Μία πραγματική Προοδευτική Συμμαχία. Στην επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ καλούμε όλους τους δημιουργικούς και ενεργούς πολίτες. Και ιδιαίτερα τους νέους».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ αφορά όλη την κοινωνία! Πάμε όλοι μαζί!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μ. Κατρίνης: Η μεγάλη πρόκληση στο ΠΑΣΟΚ είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για το μεγάλο άλμα

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος παρουσιάζει στο «Ε» το σχέδιό του για μια μεγάλη π…