Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Διοργανώνει  Ημερίδα με θέμα «Υγιή παιδιά με ενέργεια» την Κυριακή

Λεύκιππος: Διοργανώνει  Ημερίδα με θέμα «Υγιή παιδιά με ενέργεια» την Κυριακή

0

Μπάσκετ, κολύμβηση και διατροφή στην αναπτυξιακή ηλικία


Μία σημαντική Ημερίδα με θέμα «Υγιή παιδιά και ενέργεια» διοργανώνει ο Λεύκιππος την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 11.00, στο Z-Palace.

Στην ημερίδα που έχει θέμα την προαγωγή του αθλητισμού και της σωστής διατροφής στην αναπτυξιακή ηλικία των παιδιών, θα συμμετέχουν ως ομιλητές καταξιωμένοι ειδικοί στο μπάσκετ, την κολύμβηση και σε θέματα διατροφής.

Συγκεκριμένα θα μιλήσουν:

Γούργουλης Βασίλειος, Καθηγητής Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΔΠΘ)

Διούδη Παγώνα, Ψυχολόγος

Σταμπουλής Θεόδωρος, Κλινικός Διατροφολόγος- Διαιτολόγος

Τούφας Νικόλαος, Καθηγητής Μπάσκετ

Τσίτσκαρης Γεώργιος, Καθηγητής Μπάσκετ.

 

Η Παγώνα Διούδη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού Μsc στην Ψυχολογία Υγείας του Middlesex University of London. Έρευνα στην οποία συμμετείχε με θέμα την Ποιότητα ζωής φροντιστών σε ασθενείς με νόσο Alzheimer δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Εγκέφαλος « το 2003.

Στην συνέχεια ολοκλήρωσε τριετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Συστημική -Οικογενειακή Θεραπεία και είναι μέλος της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Έχει εξειδικευθεί στην διαχείριση διαζυγίου και συναισθηματικού τραύματος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Από το 2005 εργάζεται ως Ψυχολόγος -Επιστημονικά Υπεύθυνη στο Κέντρο  Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « Έκφραση» Ν. Ξάνθης παρέχοντες υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε εφήβους, γονείς, οικογένειες.

Ο Θόδωρος Σταμπουλής είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου του Τμήματος Επιστήμη Διαιτολογίας-Διατροφής.

Είναι διδάκτορας του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και επιστημονικά υπεύθυνος των διαιτολογικών γραφείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Ακόμη, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές με κατεύθυνση Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Διαθέτει επιστημονικό έργο έχοντας συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων με δημοσιευμένες και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι, ο Θόδωρος Σταμπουλής έχει “ζήσει” όλες τις μεγάλες στιγμές της πορείας από την «γέννηση» του συλλόγου και της γενικότερης ανάπτυξης του Λεύκιππου ενώ η προσφορά του προς τον σύλλογο δεν περιορίζεται στην αγωνιστική του παρουσία, αλλά επεκτείνεται σε διάφορους τομείς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος και Ασπίδα ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων & Νεανίδων

Τα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες Πρώτο τζάμπολ στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων …