Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο 10ο Run Greece Αλεξανδρούπολης!

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στο 10ο Run Greece Αλεξανδρούπολης!

0

Με μεγάλη επιτυχία, όπως και κάθε χρόνο, ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου Run Greece Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, για 10η χρονιά. Ο παραλιακός και οι γύρω δρόμοι γέμισαν από περισσότερους από χίλιους δρομείς κάθε ηλικίας που έσπευσαν να λάβουν μέρος στα 10 χλμ., στα 5 χλμ. και στον παιδικό αγώνα.

Οι διοργανωτές, ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καθώς και υποστηρικτικοί φορείς και οι χορηγοί εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και όλοι και όλες που συμμετείχαν απόλαυσαν τις διαδρομές και τις χαρές του αθλητισμού.

Τον αγώνα με τον οποίο εκκίνησε το πρόγραμμα, αυτό των 10 χλμ. κέρδισε ο περσινός νικητής των 5 χλμ. Χαράλαμπος Βούλκος του Δρομέα Θράκης με επίδοση 33:12.

Στην κατάταξη της αντίστοιχης απόστασης στις γυναίκες πρώτη βρέθηκε, όπως και το 2023, η Αντιγόνη Πολυχρονίδου της ομάδας L-Crew με χρόνο 41:10.

Την εκκίνηση έδωσαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Α’  Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης και ο Παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Όλοι μαζί διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Run Greece στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το 2025.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος και Ασπίδα ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων & Νεανίδων

Τα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες Πρώτο τζάμπολ στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων …