Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γεροβασίλη: «Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Γεροβασίλη: «Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

0

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι είχε κρούσει πρώτη τον κώδωνα του κινδύνου για τον Κασσελάκη από το συνέδριο του Φεβρουαρίου


Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε η Ολγα Γεροβασίλη, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα, το πρωί στον ΑΝΤ1, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

«Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά η δική μου αντίληψη είναι ότι θα έπρεπε να είναι ένας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα», τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τις υποψηφιότητες. «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μόνο ένα έχει κλείσει, ότι σήμερα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι απευθείας εκλεγμένη από τη βάση, και δεν έχει λήξει η θητεία της όπως λέγεται, είναι το όργανο το οποίο αμφισβήτησε και έβαλε ένα “στοπ” στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη».

Σημειώνεται πως η ίδια δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το τι θα πράξει στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί, σχολιάζοντας πως «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά».

Δεν παρέλειψε να αφήσει σοβαρές αιχμές προς την πλευρά του πρώην προέδρου σημειώνοντας «περάσαμε έναν χρόνο με μία βίαιη επίθεση από το υπερεγώ στο εμείς. Επίθεση στις συλλογικές διαδικασίες και διχασμοί» και προσθέτοντας πως  «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον κ. Κασσελάκη».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι είχε κρούσει πρώτη τον κώδωνα του κινδύνου για τον Κασσελάκη από το συνέδριο του Φεβρουαρίου, ενώ έκανε λόγο για «οργανωμένο στρατό δολοφονίας χαρακτήρων» για να προειδοποιήσει ότι «δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όλων που στηρίζουν τον Κασσελάκη, που συχνά είναι οπαδικός και έχει στοιχεία ακροδεξιάς».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μ. Κατρίνης: Η μεγάλη πρόκληση στο ΠΑΣΟΚ είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για το μεγάλο άλμα

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος παρουσιάζει στο «Ε» το σχέδιό του για μια μεγάλη π…