Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Σε ένα διαφορετικό εστιατόριο ξαναχτυπά η «Χαμένη Υπερβόρειος»

Σε ένα διαφορετικό εστιατόριο ξαναχτυπά η «Χαμένη Υπερβόρειος»

0

Θα παρουσιαστεί αύριο στις 19:00 στο Europe Direct ΑΜΘ- Συνδιοργανώνουν το Europe Direct Eastern Macedonia and Thrace & η Φιλαναγνωσία-Δημιουργική Γραφή


Σε ένα διαφορετικό εστιατόριο που αντί για τροφή στο σώμα, προσφέρει ποίηση στο πνεύμα θα ξαναχτυπήσει η «Χαμένη Υπερβόρειος» το Σάββατο στις 19:00 στο Europe Direct ΑΜΘ, στην 4η Οκτωβρίου 42.

Λόγος γίνεται για μία performance που στόχο έχει να τονίσει ότι: «όπως το σώμα χρειάζεται να τραφεί για να επιβιώσει, έτσι και το πνεύμα χρειάζεται την ποίηση για να απελευθερωθεί».

«Όλοι όσοι παρευρεθούμε εκεί θα γευτούμε τους καρπούς της και θα χορτάσουμε συναίσθημα. Με περισσή χαρά λοιπόν σας προσκαλούμε, να μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη μοναδική εμπειρία, καθώς όλη αυτή η ιδέα δεν θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά, χωρίς να υπάρξετε εσείς μέσα σε αυτήν», όπως τονίζεται.

Σ’ αυτό το πρωτότυπο εστιατόριο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν από το «με…Νου» που ετοιμάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή και είναι γεμάτο φρέσκα, αγνά και λαχταριστά υλικά, πλούσια σε σκέψη και συγκίνηση. Έπειτα, το ποιητικό προσωπικό θα βρεθεί δίπλα, πανέτοιμο να σερβίρει πιάτα απαγγελίας.

Συνδιοργάνωση: Europe Direct Eastern Macedonia and Thrace & Φιλαναγνωσία-Δημιουργική Γραφή

Μουσική σύνθεση: Anastasis Agakides

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης: Τα τμήματα της πολιτιστικής χρονιάς 2024-2025

Θα ξεκινήσουν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές θα γίνονται στις ώρες και ημέρες …