Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα υιοθεσίας ζώων του Δήμου Ξάνθης

Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα υιοθεσίας ζώων του Δήμου Ξάνθης

0

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τα αδέσποτα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία, ενώ παρατίθενται επιτυχημένες υιοθεσίες


Επαναλειτουργεί και ανανεώθηκε η πλατφόρμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Όπως είχε τονιστεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ του «Ε» (22 Αυγούστου 2024), η σχετική ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης παρέμενε για πολύ καιρό ανενεργή καθώς, παρά το μεγάλο και αυξανόμενο, με γεωμετρική πρόοδο, ζήτημα των αδέσποτων ζώων, δεν έχουν καταχωρηθεί εκ νέου ζώα προς υιοθεσία, όπως άλλωστε προβλέπει και η σχετική νομοθεσία.

Ο Δήμος Ξάνθης, με ανακοίνωσή του, τόνισε ότι «στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την υπεύθυνη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των δημοτών σε δράσεις που προάγουν την ευζωία τους, παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα του, με στόχο την ενίσχυση της ενεργής συνεισφοράς των δημοτών στη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα, προσβάσιμη στο https://www.cityofxanthi.gr/adespota, αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρει ένα εύχρηστο, διαδραστικό εργαλείο που διευκολύνει τους πολίτες που επιθυμούν να υιοθετήσουν ζώα συντροφιάς, φέρνοντάς τους σε επαφή με τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό κατάλογο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τα αδέσποτα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία, ενώ παρατίθενται επιτυχημένες υιοθεσίες, με στόχο να εμπνεύσουν τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…