Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απάντηση Κοντού σε Τσέπελη για το έργο της Λ. Στρατού: Δεν παραδέχονται τα σοβαρά λάθη στο σχεδιασμό

Απάντηση Κοντού σε Τσέπελη για το έργο της Λ. Στρατού: Δεν παραδέχονται τα σοβαρά λάθη στο σχεδιασμό

0

Ανακοίνωση από την παράταξη «Η Ξάνθη Αλλιώς» με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς κατά της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης


 

Μέσω ανακοίνωσης της παράταξης «η Ξάνθη Αλλιώς» απαντά ο δήμαρχος Στράτος Κοντός στην ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης αναφορικά με το έργο της Λ. Στρατού. Ο κ. Κοντός αποδίδει σε επικοινωνιακά τρικ και τακτικισμούς την κριτική της παράταξης Τσέπελη για την επανεκκίνηση του εν λόγω έργου και χρησιμοποιεί -για πρώτη φορά- σκληρό λόγο απέναντι στην αντιπολίτευση.

Η ανακοίνωση της παράταξης (που πάντως δεν υπογράφεται από τον ίδιο το δήμαρχο) αναλυτικά αναφέρει: «η πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Δύναμη για το Αύριο» του κ. Τσέπελη σχετικά με την επανέναρξη του έργου της Λεωφόρου Στρατού δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Για ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνει τη συνήθη τακτική της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία εστιάζει σε επικοινωνιακά τρικ, παραβλέποντας τις πραγματικές ανάγκες της πόλης.

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι, ενώ ο κ. Τσέπελης και η παράταξή του ψήφισαν υπέρ της διακοπής του έργου – όπως και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου – σήμερα προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα. Αντί να παραδεχθούν τα σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση του έργου, επιλέγουν να προβάλλουν αντιφατικές απόψεις, αποδεικνύοντας την αδυναμία τους να αναλάβουν υπεύθυνο ρόλο.

Οι πολίτες της Ξάνθης αξίζουν περισσότερα από ευκαιριακές πολιτικές και τακτικισμούς που αποσκοπούν μόνο στην παραπλάνηση. Αξίζουν ουσιαστική πρόοδο, όχι μικροπολιτικές σκοπιμότητες που εμποδίζουν την ανάπτυξη του Δήμου. Εφόσον αποτύχατε ως δημοτική αρχή, τουλάχιστον προσπαθήστε να ασκήσετε έναν ρόλο αντιπολίτευσης αντάξιο του Δήμου και των δημοτών του».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…