Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το 10ο Run Greece Αλεξανδρούπολης!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το 10ο Run Greece Αλεξανδρούπολης!

0

Παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα η συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών


Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Run Greece που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, για 10η φορά στην Αλεξανδρούπολη, παραχώρησαν διοργανωτές και συνεργαζόμενοι φορείς την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Νομαρχείο.

Στην συνέντευξη έλαβαν μέρος η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που θα είναι παρούσα και την ημέρα του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Ευάγγελος Πουλιλιός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ Βασίλης Ιορδανίδης, το μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ Άννα Χωρινού και ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης.

Α. Χωρινού: «Καλούμε όλο τον κόσμο στο 10ο Run Greece Αλεξανδρούπολης»

«Είναι μεγάλη μας χαρά που και φέτος το Run Greece βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Καλώς ορίζουμε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σακοράφα, είναι μεγάλη μας τιμή που βρίσκεται εδώ και θα είναι παρούσα και στον αγώνα. Προσδοκούμε και φέτος υψηλό αριθμό συμμτοχών και σας περιμένουμε όλους στον αγώνα αυτό που έχει γίνει θεσμός στην Αλεξανδρούπολη».

Σ. Σακοράφα: «Η Αλεξανδρούπολη διοργανώνει ένα από τα καλύτερα Run Greece – Διαθέτει την πιο όμορφη και ασφαλέστερη διαδρομή»

«Είμαστε εδώ για το ιστορικό πλέον Run Greece Αλεξανδρούπολης. Βρίσκομαι εδώ για την συνέντευξη Τύπου αλλά θα είμαι και στις 22/9 για τον αγώνα. Η Ομοσπονδία δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τις πόλεις εκτός κέντρου και η Αλεξανδρούπολη είναι μία από αυτές. Όπως θα γνωρίζετε έχουν προστεθεί νέες πόλεις στον «χάρτη» της διοργάνωσης αλλά η Αλεξανδρούπολη παραμένει σταθερά σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει καθώς διαθέτει την ομορφότερη και ασφαλέστερη διαδρομή. Η συνεργασία με τους φορείς, Περιφέρεια, Δήμο είναι κάτι παραπάνω από υποδειγματική. Επιπλέον μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι στον αγώνα της Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν και άλλοι φορείς, σωματεία και σύλλογοι, ενώ σπουδαίο ρόλο παίζουν πάντα οι εθελοντές. Παρά τον κορονοϊό η Αλέξανδρούπολη δεν πτοήθηκε και πέρυσι είχαμε πολλές συμμετοχές, ενώ ελπίζω πως και φέτος θα συμβεί το ίδιο. Σας καλώ όλους σε αυτή την γιορτή και μην ξεχνάτε πως το σημαντικότερο όλων είναι η συμμετοχή».

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε ακόμη στους Πανθρακικούς Αγώνες που αναβιώνουν εκ νέου τα τελευταία 3 χρόνια στην πρωτεύουσα του Έβρου, μία διοργάνωση που ξεκίνησε το 1929 και για κάποια χρόνια δεν διεξαγόταν. Η κ. Σακοράφα τόνισε ότι στόχος της Ομοσπονδίας είναι η αναβάθμιση των αγώνων αυτών.

Χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί το Run Greece Αλεξανδρούπολη με αγώνες 10 χλμ. (10:00), 5 χλμ. (11:30) και 800μ. για παιδιά (11:30).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των δύο αγώνων είναι επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά από τον Φάρο. Ο αγώνας των 10 χλμ. είναι δύο φορές ο κύκλος των 5 χλμ.

Κόστος εγγραφής

10 χλμ.: 10€

5 χλμ.: 10€

800μ.: Δωρεάν

 

– Ο κάθε δρομέας μπορεί να εγγραφεί σε δύο αγωνίσματα.

– Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Ορια συμμετοχής

10 χλμ.: 600

5 χλμ.: 1600

800μ.: 800

 

Παροχές

– ηλεκτρονική χρονομέτρηση

– t-shirt

– πλαστική τσάντα

– μετάλλιο

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…