Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανδρουλάκης για ΝΔ: Ο αγώνας είναι ένας, το γρηγορότερο δυνατό να πάνε στο σπίτι τους

Ανδρουλάκης για ΝΔ: Ο αγώνας είναι ένας, το γρηγορότερο δυνατό να πάνε στο σπίτι τους

0

«Θα πάνε ενωτικά, χωρίς αποκλεισμούς» είπε για τους συνυποψηφίους του


Συνέντευξη Τύπου στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του κόμματος τόνισε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να βγει πρώτο. Δήλωσε πως προχωρά ενωτικά μαζί με όλους τους συνυποψηφίους του, δίχως κανέναν αποκλεισμό.

Αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, σύντομα θα φέρει νέα στοιχεία στην επιφάνεια και θα πάει την ιστορία μέχρι τέλους.

Μία ημέρα πριν ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε ομιλία στο Βελλίδειο παρουσιάζοντας το ΠΑΣΟΚ ως «την επόμενη κυβέρνηση των μεγάλων αλλαγών» και ρίχνοντας τα πυρά του κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ένα κόμμα που είναι δεύτερο στις δημοσκοπήσεις, ο επόμενος στόχος του είναι να έρθει δεύτερο. Πρώτο απέναντι σε μία κυβέρνηση που αντί να διορθώσει τα προβλήματα και να βελτιώσει τις ζωές των πολιτών είδαμε συνεχιζόμενες αποτυχίες, σε ζητήματα ακρίβειας, ασφάλειας κλ.π. Για όλα αυτά τα θέματα παρουσίασα εχθές ένα προοδευτικό σχέδιο που πιστεύω εάν το τιμήσει ο ελληνικός λαός και μας δώσει την ευκαιρία να είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα των επόμενων χρόνων, η χώρα μας θα αλλάξει σελίδα», δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικά δε για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα ανέφερε: «ο καθένας θα κριθεί για τις αποφάσεις του από το κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Εξ αρχής είπα ότι λόγω παλιού άρθρου στο Καταστατικό τουλάχιστον 20 χρόνια, ότι δεν υπάρχει ζήτημα κανενός αποκλεισμού. Είμαι ξεκάθαρος. Θα πάμε ενωτικά, χωρίς αποκλεισμούς. Η διάθεση μου είναι να μιλήσουμε πολιτικά. Ωραίες οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει να φανεί ο οδικός χάρτης του κάθε υποψηφίου».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε το πιο σύντομο ανέκδοτο τα περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ. «Θα μπορούσα να απαντήσω μόνο με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν νομίζετε ότι κάνουμε τον αγώνα απέναντι στην αλαζονεία, τη διαφθορά και την υποτίμηση, για να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ, αυτό θα ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ο αγώνας είναι ένας: το γρηγορότερο δυνατό να πάνε στο σπίτι τους».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…