Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παρουσιάζει τη νέα του ταινία στην Αλεξανδρούπολη

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παρουσιάζει τη νέα του ταινία στην Αλεξανδρούπολη

0

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η νέα του ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής» στην οποία θα παραστεί και ο ίδιος και θα συνομιλήσει με το κοινό


Στον κινηματογράφο «Ηλύσια» της Αλεξανδρούπολης θα προβληθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η νέα ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη «Νυχτερινός Εκφωνητής». Στη συγκεκριμένη προβολή, που έχει προγραμματιστεί για τις 19:45, θα παραστεί και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. Μετά το πέρας της προβολής, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό (Q&A).

Υπόθεση: Ένας βετεράνος νυχτερινός ραδιοφωνικός εκφωνητής την βραδιά που γίνεται 50 και συνειδητοποιεί με αμηχανία ότι πια δεν συγκαταλέγεται στους νέους, ξετυλίγει στον αέρα τη ζωή του. Άξονας της εκπομπής είναι η αναζήτησης ενός ξεχασμένου έρωτα σε εκκρεμότητα από την εποχή που υπηρετούσε ως εύζωνας, μέσα από τα ερωτικά και όχι μόνο μηνύματα που διέσωσε ένας παλιός τηλεφωνητής. Βγάζοντας στον αέρα τα παθιασμένα ηχογραφημένα μηνύματα από τις αρχές του ‘90, θα προσπαθήσει να εντοπίσει αυτήν την γυναίκα και να την πείσει από το μικρόφωνο να του τηλεφωνήσει.

Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελευθερία Στάμου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Τίνα Αλεξοπούλου, Κατερίνα Λέχου, Μάνος Βακούσης και Μαρία Ζερβού.

Ημέρες και ώρες προβολής: Παρασκευή, Κυριακή*: 19:45, Δευτέρα: 22:15, Τρίτη: 20:15.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βραβείο Μπούκερ 2024: Αυτή είναι η βραχεία λίστα – Φαβορί ο Πέρσιβαλ Έβερετ

Έξι συγγραφείς επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή. Πέντε γυναίκες, οι Χάρβεϊ, Κούσνερ, Μ…