Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η «Μεσογειακή Βραδιά Ερευνητή» στην Ξάνθη

Η «Μεσογειακή Βραδιά Ερευνητή» στην Ξάνθη

0

Το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά, σε συνεργασία με άλλους φορείς, θα δημιουργήσει μια σειρά μοναδικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο εορτασμού της Μεσογειακής Βραδιάς Ερευνητή


Το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή Βραδιά του Ερευνητή MEDNIGHT 2024, με μια μεγάλη γιορτή στην Ξάνθη στις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Αθηνά, σε συνεργασία με άλλους φορείς, θα δημιουργήσει μια σειρά μοναδικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο εορτασμού της Μεσογειακής Βραδιάς Ερευνητή στην Ξάνθη. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Αθηνά, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, εκθέσεις, εργαστήρια, ομιλίες, παιχνίδια, συζητήσεις και διαγωνισμοί που σχετίζονται με την έρευνα και που προορίζονται για διαφορετικά ακροατήρια για να τονίσουν την αξία της επιστήμης της Μεσογείου.

Η 5η έκδοση της “Μεσογειακής Βραδιάς Ερευνητή” ή αλλιώς MEDNIGHT είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Marie Curie Actions) και έχει ως στόχο να παρουσιάσει σε νέους/ες και ενήλικες τη φιλικότερη πλευρά της επιστήμης που διεξάγεται στις Μεσογειακές χώρες.

Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά, Παράρτημα Ξάνθης, Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων

Είσοδος Δωρεάν

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βραβείο Μπούκερ 2024: Αυτή είναι η βραχεία λίστα – Φαβορί ο Πέρσιβαλ Έβερετ

Έξι συγγραφείς επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή. Πέντε γυναίκες, οι Χάρβεϊ, Κούσνερ, Μ…