Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανάκληση αρμοδιοτήτων από τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας αποφάσισε ο δήμαρχος Ξάνθης

Ανάκληση αρμοδιοτήτων από τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας αποφάσισε ο δήμαρχος Ξάνθης

1

Οι αρμοδιότητες που αφορούν στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικού  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών μεταβιβάζονται στον ίδιο τον δήμαρχο και ορίζεται αναπληρωματικός ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κυριάκος Παπαδόπουλος


Σύμφωνα με την Απόφαση Δημάρχου (Αρ. 859 – 30-07-2024), ο δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός αποφάσισε την τροποποίηση των με αριθμό 2/79/3.1.2024 και 4/102/3.1.2024 Αποφάσεων του δημάρχου Ξάνθης ως προς τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Θωμά Ηλιάδη και την αφαίρεση από αυτόν των αρμοδιοτήτων που αφορούν τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι αρμοδιότητες αυτές θα ανήκουν πλέον στον δήμαρχο και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Όπως τονίζεται στο έγγραφο:

«Μεταβιβάζει στον Αντιδήμαρχο, Ηλιάδη Θωμά του Βλαδίμηρου, τις εξής αρμοδιότητες:

  • Να προΐσταται του Τμήματος Συντηρήσεων Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του Γραφείου Κοιμητηρίων που ανήκει στο Τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Προστασίας και του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, με εξαίρεση την έκδοση των πράξεων που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό, τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές, τη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης και την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου των υπαλλήλων των υπηρεσιών αυτών.
  • Να είναι αρμόδιος για τη συντήρηση, αδειοδότηση, καθαριότητα και για κάθε σχετικό ζήτημα με τη λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης.
  • Να εκδίδει τα έγγραφα που προβλέπονται από τις διατάξεις που διέπουν τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται, εκτός εάν άλλως προβλέπεται από ειδικές διατάξεις.
  • Να εισηγείται στα αρμόδια όργανα του Δήμου τα θέματα των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται και να αναλαμβάνει την εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων.
  • Να ασκεί πολιτική εποπτεία επί των δράσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και να προωθεί πολιτικές κατευθύνσεις προς τις υπηρεσίες που προΐσταται».

Ολόκληρη η απόφαση εδώ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…