Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μ. Ταπατζάς: Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η κατασκευή της νέας γέφυρας Κοσμίου

Μ. Ταπατζάς: Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει η κατασκευή της νέας γέφυρας Κοσμίου

0

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, σειρά έχει η υλοποίηση των έργων του δρόμου που θα ενώνει τη Μαρώνεια με τον Ίμερο και της γέφυρας στην Αγία Μαρίνα Ιμέρου από όπου διέρχεται ο ποταμός Λίσσος, όπως υπογραμμιζεται


Εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, θα ξεκινήσει η κατασκευή της νέας γέφυρας Κοσμίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης, από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου έως την ταβέρνα «Θράκες».

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης το έργο της ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου, που θα συνεχιστεί και το 2025, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κ. Ταπατζάς.

Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι, μετά την ολοκλήρωση του παραλιακού δρόμου Μαρώνειας – Δικέλλων, στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης βρίσκονται η υλοποίηση των έργων του δρόμου που θα ενώνει τη Μαρώνεια με τον Ίμερο και της γέφυρας στην Αγία Μαρίνα Ιμέρου από όπου διέρχεται ο ποταμός Λίσσος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπήκε υπεργολάβος για το φυσικό αέριο

Υπογράφηκε η σύμβαση – Μεγάλη καθυστέρηση του έργου Μόνο 500 συνδέσεις στην Ξάνθη &#…