Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δήμος Καβάλας: Έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής ογκωδών αντικειμένων μεταξύ δημοτών

Δήμος Καβάλας: Έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής ογκωδών αντικειμένων μεταξύ δημοτών

0

Οι δημότες θα μπορούν εύκολα και απλά να δωρίσουν κάθε ογκώδες αντικείμενο που δε χρησιμοποιούν πλέον


Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη κάνει ο Δήμος Καβάλας, με την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής ογκωδών αντικειμένων. Η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση του μεγάλου αριθμού ογκωδών αντικειμένων, τα οποία βρίσκονται κατά καιρούς παρατημένα στους δρόμους της πόλης μας, απαιτεί μια νέα προσέγγιση από τον Δήμο Καβάλας, αξιοποιώντας την τεχνολογία και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα αξιοποίησης των αντικειμένων αυτών από δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Καβάλας ξεκινά τη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας οι δημότες μπορούν εύκολα και απλά να δωρίσουν κάθε ογκώδες αντικείμενο που δε χρησιμοποιούν πλέον (π.χ. έπιπλα και είδη οικοσκευής, ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευαστικά υλικά, οχήματα, κ.α.) σε έναν συνδημότη τους που πιθανά το έχει ανάγκη. Κάθε δημότης μπορεί τόσο να δημοσιεύσει αγγελίες με τα προς αποκομιδή ογκώδη αντικείμενά του, όσο και να ζητήσει να παραλάβει κάποιο αντικείμενο που χρειάζεται, άμεσα και χωρίς κόστος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπήκε υπεργολάβος για το φυσικό αέριο

Υπογράφηκε η σύμβαση – Μεγάλη καθυστέρηση του έργου Μόνο 500 συνδέσεις στην Ξάνθη &#…