Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ SOS εκπέμπουν οι «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης»

SOS εκπέμπουν οι «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης»

0

Ο Σύλλογος σε ανάρτησή του δηλώνει πως αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, μιας και δεν έλαβε την απαιτούμενη οικονομική στήριξη από όλους


«Για τους 10-15 φίλους που πάντα μας στηρίζουν ούτως ή άλλως εννοείται ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά τους διότι τους γνωρίζουμε»


Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» ανακοινώνει πως αν και έχει ζητήσει την στήριξη των πολιτών επανειλημμένως, παρόλα αυτά δεν βρήκε ως Σύλλογος την αναμενόμενη ανταπόκριση. Για αυτό τον λόγο ενημερώνει πως στο εξής ο Σύλλογος δεν θα αναλαμβάνει απολύτως κανένα περιστατικό από αυτά που ζητούνται.

Η ανάρτηση του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εστιάζει στα εξής:

«Επανειλημμένως ζητήσαμε την στήριξη σας, φτιάξαμε με κόπο κοσμήματα και διάφορα χειροποίητα με τα καλύτερα υλικά δίνοντας τα σε εξευτελιστικές τιμές 5-6 ευρώ που στην ουσία είναι ντροπή για την αξία και την ποιότητά τους (και δεν βάζω τον κόπο)κι όμως δεν ανταποκριθήκατε, δεν χαλαλίσατε 5 ευρώ παρά μόνο οι 10-15 φίλοι που πάντα μας στηρίζουν ούτως η άλλως. Για αυτούς εννοείται ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά τους ,διότι τους γνωρίζουμε. Στο εξής λοιπόν θα απευθύνεστε στους δήμους ή οπουδήποτε αλλού θέλετε και τα μηνύματα σας στην σελίδα μας θα μένουν αναπάντητα.

Ευχαριστούμε όλες σας που αγοράσατε και εσάς που καταθέσατε στον λογαριασμό μας ό,τι είχατε την ευχαρίστηση».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπήκε υπεργολάβος για το φυσικό αέριο

Υπογράφηκε η σύμβαση – Μεγάλη καθυστέρηση του έργου Μόνο 500 συνδέσεις στην Ξάνθη &#…