Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνάντηση του Δημάρχου Ορεστιάδας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Συνάντηση του Δημάρχου Ορεστιάδας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

0

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η πορεία της σιδηροδρομικής σύνδεσης Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη


Συνάντηση Εργασίας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Αδαμάντιος Παπαδόπουλος με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα, με σκοπό τη συζήτηση κρίσιμων θεμάτων που αφορούν τις υποδομές και τις μεταφορές της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η ανάγκη για επιπλέον χρηματοδότηση, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξήσεις στους προϋπολογισμούς των έργων οι οποίες έχουν προκύψει πρόσφατα. Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υπουργό για την πορεία του έργου της Ιρλανδικής διάβασης στις Καστανιές και ζητήθηκε επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του.

Συζητήθηκε η πορεία της σιδηροδρομικής σύνδεσης Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη, η οποία κατατέθηκε στο πρόγραμμα Connecting Europe Facility (CEF) II τονίζοντας τη σημασία της για την τοπική και εθνική οικονομία.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική ανταπόκριση του υπουργού και την υποστήριξη του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών στα έργα που αφορούν την περιοχή της Ορεστιάδας.

Ο κ. Σταϊκούρας δεσμεύτηκε να συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την πρόοδο των έργων και να συνεργαστεί στενά με τις τοπικές αρχές για την επιτυχή ολοκλήρωση τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…