Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Δ.ΥΠ.Α. Ξάνθης

Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Δ.ΥΠ.Α. Ξάνθης

0

Στις 10 Ιουλίου δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Δ.Σ Δ.ΥΠ.Α. με θέμα την έγκριση μελέτης, της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς και της ανάθεσης του έργου επισκευής τμήματος της στέγης, αποκατάστασης της μόνωσης του δώματος


Στις 10 Ιουλίου δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Δ.Σ Δ.ΥΠ.Α. με αριθμό 1913/66/09.07.2024 με θέμα την έγκριση μελέτης, της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς και της ανάθεσης του έργου επισκευής τμήματος της στέγης, αποκατάστασης της μόνωσης του δώματος του κτιρίου στέγασης του ΒΝΣ Ξάνθης και λοιπών επισκευαστικών εργασιών συνολικού προϋπολογισμού 35.534,00 ευρώ με ΦΠΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι για το εν λόγω θέμα το «Ε» ασχολήθηκε εκτενώς με ρεπορτάζ αφού για την κατάσταση ο σύλλογος υπαλλήλων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) είχε στείλει εξώδικο προς της Διοίκηση Δ.ΥΠ.Α. ζητώντας να γίνει άμεσα αυτοψία και τεχνικός έλεγχος.

Παράλληλα στο ρεπορτάζ του «Ε» καταγράφηκε η άποψη του προσωπικού του Σταθμού που ανέφερε ότι τα κτηριακά προβλήματα αφορούν κυρίως την υγρασία και όχι προβλήματα στους δοκούς που να θέτουν σε κίνδυνο τη στατικότητα του Σταθμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…