Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Θανατηφόρο τροχαίο έξω από την ΣΕΚΕ με θύμα μία 56χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από την ΣΕΚΕ με θύμα μία 56χρονη

0

ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ κι ακολούθως με άλλο ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 56χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος


Σε πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα της Ξάνθης μετά από τα απανωτά τροχαία δυστυχήματα των τελευταίων ημερών. Μετά το πολύνεκρο δυστύχημα της Κυριακής στο 11ο χλμ. της Εθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας έρχεται ακόμη ένα στο 1,3 χλμ. της Επαρχιακής Oδού Ξάνθης – Μαγγάνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το επίσημο αστυνομικό δελτίο την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:10, στο 1,3 χλμ. της Επαρχιακής Oδού Ξάνθης – Μαγγάνων ΙΧ που οδηγούσε 16χρονος και επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 14 και 17 ετών, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 26χρονος και επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 62 και 56 ετών και ακολούθως με άλλο ΙΧ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 56χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των οδηγών και των τριών επιβατών των δύο πρώτων οχημάτων, ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επισημαίνεται πως όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…