Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ν. Ανδρουλάκης: Καλώ εκ νέου τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ

Ν. Ανδρουλάκης: Καλώ εκ νέου τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ

0

Σχετικά με τον στόχο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως φιλοδοξεί «το βράδυ εκείνο να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση που να μπορεί να είναι και η επόμενη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές»


Την πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, επανάφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει ντιμπέιτ, γιατί δεν θέλει δεσμεύσεις. Θέλει να κάνει μονολόγους. Έχουμε πολύ κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές και πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις».

«Αν οι ευρωπαϊκές εκλογές επισείουν ζήτημα σταθερότητας, τον καλώ να έρθει, όπως κάναμε στις εθνικές εκλογές, να δώσουμε ντιμπέιτ με δύο κύκλους: ευρωπαϊκά και εθνικά ζητήματα, με καθαρές δεσμεύσεις», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τον πολιτικό στόχο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως φιλοδοξεί «το βράδυ εκείνο να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση που να μπορεί να είναι και η επόμενη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Εξαπολύοντας αιχμές προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, έκανε λόγο για «ρεσιτάλ αλαζονείας και αμετροέπειας». «Έχει περίπου 120 βουλευτές περισσότερους από το δεύτερο κόμμα και επισείει τον τρόμο της αστάθειας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πριν έναν χρόνο του έδωσε ο λαός 41% και έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια στην Ευρώπη, πληρώνουμε τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην ευρωζώνη, τις δεύτερες υψηλότερες στην Ευρώπη των 27, έχουμε τη μικρότερη αγοραστική δύναμη στην ευρωζώνη και τη δεύτερη χειρότερη στην Ευρώπη των 27», επισήμανε, προσθέτοντας πως «αυτήν την αλαζονεία θα την αποδοκιμάσει στις ευρωπαϊκές εκλογές ο ελληνικός λαός».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έπαινοι αλλά και …υπόνοιες για το ΣΒΑΑ

Ανακοινώσεις Φανουράκη με υπόνοιες για αναθέσεις μη σύννομες και εμπλοκή δημοτικού συμβούλ…