Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Θρύλος έγραψε ιστορία και πέρασε στον τελικό του Conference League

Ο Θρύλος έγραψε ιστορία και πέρασε στον τελικό του Conference League

0

Αλλάζει όνομα το OPAP ARENA για μία μέρα


Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός ήταν πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του UEFA Europa Conference League! Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καλύτερος από τους Άγγλους και νίκησε με 2-0 και πέρασε στον τελικό με συνολικό σκορ 6-2!

Ο Θρύλος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα λάβει μέρος σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο οποίος θα γίνει στις 29 Μαΐου στη Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τη Φιορεντίνα η οποία απέκλεισε την Κλαμπ Μπριζ στα ημιτελικά.

Όπως ήταν επόμενο, με το που κόπασαν λίγο οι πανηγυρισμοί για το ιστορικό αυτό επίτευγμα, πρώτη σκέψη των φιλάθλων των ερυθρολεύκων ήταν το πως θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στον μεγάλο αυτό τελικό, που γίνεται στην χώρα τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε κάνει η UEFA, τα εισιτήρια που θα διατεθούν συνολικά για τις δύο ομάδες θα είναι 18 χιλ., με την κάθεμια να παίρνει από 9 χιλ. Φυσικά προτεραιότητα στην διάθεση αυτών των εισιτηρίων για τους Πειραιώτες θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας ενώ σύντομα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Συνολικά τα εισιτήρια που θα δοθούν για το παιχνίδι θα είναι 27.100, τα 6.100 απ’ αυτά θα πάνε στην UEFA για τις ανάγκες που έχει για τους χορηγούς, τις ομοσπονδίες κλπ. ενώ τα υπόλοιπα 3 χιλ. θα διατεθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω κλήρωσης, με την προθεσμία των αιτήσεων γι’ αυτά να έχει ήδη παρέλθει.

Κάπως έτσι ο μόνος τρόπος να υπάρξουν τυχόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι αν υπάρξει επιστροφή εισιτηρίων, κάτι που δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό.

Όσον αφορά τώρα τιμές των εισιτηρίων που θα τεθούν στη διάθεση, αυτές είναι τεσσάρων επιπέδων. Στο πρώτο, στο Fans First, που είναι και το πιο οικονομικό, τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ κι αυτά είναι όλα κρατημένα για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Από κει και πέρα στο δεύτερο επίπεδο, δηλαδή στην κατηγορία 3 κοστίζουν 45 ευρώ, στην κατηγορία 2 85 ευρώ και στην κατηγορία 1 125 ευρώ.

 

Fans First: 25 ευρώ

Κατηγορία 3: 45 ευρώ

Κατηγορία 2: 85 ευρώ

Κατηγορία 1: 125 ευρώ

 

Αλλάζει όνομα το OPAP ARENA

To γήπεδο της ΑΕΚ την ημέρα του τελικού δεν θα ονομάζεται OPAP Arena. Πιο συγκεκριμένα θα αναφέρεται ως AEK Arena κάτι που έγινε σαφές και από την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια, η οποία αναφέρει τα εξής…

«Στη διάθεση των φιλάθλων τίθενται από την UEFA τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην AEK Arena, την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδας (21:00 CEST). H καταληκτική ημερομηνία αίτησης για αγορά εισιτηρίων είναι η Τρίτη 16 Απριλίου στις 12:00 ώρα Ελλάδας (11:00 CEST)».

Ο λόγος που δεν θα αναφέρεται ως OPAP Arena το γήπεδο στις 29 Μαΐου είναι γιατί η UEFA δεν αναγνωρίζει ονόματα στοιχηματικών εταιρειών σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ως εκ τούτου για την ημέρα του τελικού η ονομασία του γηπέδου θα είναι AEK Arena.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Σε Α’ και Β’ κατηγορίες Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο η…